Links

Salasananhallintaohjelmat

Modernit salasananhallintaohjelmat toimivat kätevästi niin mobiilissa, tietokoneella kuin selainlaajennuksenakin ja tuovat lisäturvaa salasananhallintaasi.
Salasananahallintaohjelmat parantavat yleensä huomattavasti salasanojesi turvallisuutta. Ne tekevät tämän mahdolliseksi luomalla ja tallentamalla salattuun tietokantaan kaikki salasanat, jolloin sinun ei tarvitse:
  • Muistaa kaikkia salasanoja
  • Kirjoittaa salasanoja manuaalisesti ylös muistilapuille tai kantaa turvattomia muistilappuja mukanasi
  • Kirjoittaa vaikeita ja pitkiä salasanoja salasanakenttiin - ohjelmat tekevät sen puolestasi
Jos käytät jo salasananhallintaohjelmaa, hienoa!
Salasananhallintaohjelmaa valitessasi on hyvä kuitenkin harkita seuraavia salasanahallintaohjelman valintaperusteita:
  • Onko sovellus luotettava? Luotatko ohjelmiston kehittäjiin? Onko sovelluksen lähdekoodi avointa, ja siten tietoturva-ammattilaisten tarkistettavissa, vai onko se suljettua, jolloin sinun on luotettava täysin kehittäjiin?
  • Tallentaako salasanojen hallintaohjelma salasanasi "pilveen"? Jos näin on, onko pilvitallennus suojattu vahvalla salauksella ja vahvalla salasanalla?
  • Salasanahallintaohjelman tulee pystyä tuottamaan sinulle vahvoja satunnaisia ​​salasanoja, kuten bdY,2!Fsc_7-.}5lpQ *Xa]. Tämän hyvä puoli on, että salasananhallintaohjelmalla vahvojen salasanojen luonti on helppoa ja nopeaa, ja voit kopioida ja liittää salasanat ohjelmasta kätevästi salasanakenttiin kirjautuessasi.
Huom! Jos et varmuuskopioi säännöllisesti tietojasi (vaikka tämä on ehdottoman suositeltavaa), ja sovelluksesi ei tallenna tai varmuuskopioi salasanojasi automaattisesti pilveen, tulee sinun ainakin varmuuskopioida salasananhallintaohjelman tietokanta / tiedosto, joka sisältää kaikki salasanasi. Kuinka päästä käsiksi tähän tiedostoon riippuu salasananhallintaohjelmasta.